Milli sporcu gözünü şampiyonluğa dikti

Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda Yıldız erkeklerde 53 kiloda Türkiye şampiyonu olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli sporcusu Alperen Ayaz, 4-11 Ağustos tarihlerinde Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’te yapılacak Dünya Şampiyonası için öndeki gün Ankara’ya Milli takım kampına gitti.

Milli sporcu gözünü şampiyonluğa dikti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Temmuz 2019 Çarşamba 12:57

“DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN”
Milli takım kampına hareketi öncesi bir açıklama yapan Türkiye Şampiyonu Milli sporcu Alperen Ayaz, “Dünya Şampiyonası için bir süredir Şampiyon Spor Kulübü’nde milli antrenör olan babamın çalıştırıcılığında sıkı bir çalışma yaptım. Şimdide milli takım kampında milli antrenörlerimizin çalıştırıcılığında ve nezaretinde Özbekistan’a gidene kadar burada da sıkı bir çalışma yapacağım. Hedefim her hangi bir şansızlık yaşamazsam bayrağımızı birincilik kursusunda dalgalandırmak ve ülkeme altın madalya ile dönmek. Bu nedenle çalışmalarımı sıkı şekilde sürdürmeye devam ediyorum. Bu gibi organizasyonlarda sporcular ülkelerinde düzenlenen turnuva ve şampiyonalardan çok daha hırslı olarak mücadele ediyor dolayısıyla rakiplerimin de bu şekilde hareket edecek olmaları nedeniyle çalışmalarımı sıkı şekilde sürdürüyorum. Tüm bölge halkımızda tek bir isteğim var oda çıktığım bu yolda bana başarılı olmam için dualarını eksik etmesinler” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.