Minibüsçülerin ikinci durağı Yaşar Kuş oldu

Çerkezköy Akarsu Birlik Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etmelerinin ardından ikinci durak olarak Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’u ziyaret etti.

Minibüsçülerin ikinci durağı Yaşar Kuş oldu
03 Temmuz 2014 Perşembe 07:38

ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ
Ziyarette Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş Akarsu Birlik Kooperatifine Başkan seçilen Ali Öztürk’e başarılar dileyerek ziyaretten dolayı da teşekkür ederek, “Haziran ayı başında yapılan seçimin ardından başkanlığa seçilen Ali Öztürk kardeşimiz bizi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyarete geldi. Ziyaretten ötürü memnuniyet duyduk ve kendilerine de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
YARDIM VE DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ
Yönetimi devraldıktan sonra ziyaretlere başladıklarını ifade eden Ali Öztürk, “Eski Başkanımız İlhami Yörük’ün aday olmaması sonucunda yapılan seçimde bu görev üyelerimizin desteği ile bizlere verildi. Bugün de daha önceleri beraber çalıştığımız Başkanımız Yaşar Kuş’a ziyaret gerçekleştirmek istedik. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’un yardımlarını ve desteklerini görev süremiz içerisinde bekliyoruz” dedi.
VATANDAŞIMIZI DÜŞÜNMEMİZ GEREKİYOR
Yaşar Kuş esnafın çok sıkıntılı olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız ile yaptığımız toplantıda otogara ücretsiz müşteri servisi koyacaktık. Ben Oda Başkanı olarak kendimi esnafıma siper ettim. Bütün ilçe ve mahalle de bulunan bütün şoförcü kardeşlerim benim üyemdir. Biz Belediye Başkanına her sabah 05.45’de araçlar otogardan kalkacak demiştik. Dün sabah ise otogarda vatandaşın birisi ile karşılaştım. Kendisinin her gün hastası olduğunu ve otobüslerin o vakitte otogarda olmadığını söyledi. Her gün taksi ile gittiğini ve bütçesinin artık kaldırmadığını kaydetti. Çerkezköy’e dışarıdan gelen yolcular da var. Vatandaşımızı düşünmemiz gerekiyor. Eğer vatandaşa hizmet edemez isek yarın başka problemler olacaktır. Esnafımızın çok kazanmasını ve az yakıt harcamasını istemekle birlikte, vatandaşımızın da en asgari ücretle ulaşımını sağlaması da gerekiyor” açıklamasında bulundu.
SIKINTILARINI PAYLAŞTILAR
Ziyaretin devamında minibüsçülerin sıkıntılarının dile getirilmesinin ardından ziyaret iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.