Minik Ayşe'den ilginç dilekçe

İlkokul 4. sınıf öğrencisi Ayşe Erez, Çerkezköy Belediyesi’ne ilginç bir dilekçe vererek Başkan Vahap Akay’dan Pet Shop’larda kaplumbağa satışlarının yasaklanmasını istedi

Minik Ayşe'den ilginç dilekçe
08 Ağustos 2014 Cuma 07:53

Çerkezköy’de yaşayan Minik Ayşe, petshoplarda hayvanların satışının engellenmesini istiyor. 9 yaşındaki İlkokul 4. Sınıf Öğrencisi Ayşe Erez, Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na verdiği dilekçe ile Başkan Vahap Akay’dan, pet shoplarda kamlumbağa satışlarının yasaklanmasını istedi.
PETSHOPLARDA KAPLUMBAĞA SATILMASIN
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yönelik yazdığı dilekçesinde pet shoplarda kaplumbağa satışlarının yasaklanmasını isteyen minik “Sayın Başkanım. Ben Ayşe. 9 yaşındayım. Sizden bir isteğim olacak. Ben Çerkezköy’deki pet shoplarda satılan su kaplumbağalarının satışlarının yasaklanmasını istiyorum” dedi.
AKVARYUMLAR BESLENMELERİNE UYGUN DEĞİL
Dilekçesinde talebinin gerekçesini de anlatan Minik Ayşe, şunları dedi: “Çünkü yaptığım araştırmalarda su kaplumbağalarının fanuslarda, kaplarda, leğenlerde ve akvaryumlarda beslenmeye uygun olmadığını öğrendim. Buralarda çok acı çekiyorlar ve kendilerini ölüme terk ediyorlar. Onların doğal ortamlarda yaşamaları için satışlarının yasaklanması ve satanların bilinçlendirilmesi için gerekli uyarıları yapmanızı saygılarımla arz ediyorum. Bende üzerime düşeni yapacağım.”
Su kaplumbağaları için Başkan Vahap Akay’a dilekçe veren minik kızın  alacağı cevap merak konusu oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.