Minik Başkan Akay’ın koltuğunda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Kızılpınar Atatürk İlkokulu 4-A Sınıfı öğrencisi minik Arda Teker, eğitim öğretim hassasiyetini ifade ederek direktiflerde bulundu.

Minik Başkan Akay’ın koltuğunda
22 Nisan 2019 Pazartesi 18:02

MİNK BAŞKAN DOĞA HASSASİYETİNİ DİLE GETİRDİ
Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile geçici bir süre oturan Kızılpınar Atatürk İlkokulu 4-A Sınıfı öğrencisi Arda Teker, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için daha fazla eğitim ve öğretim alanları yapılmasını, eğitim seviyesinin yükseltilmesini istedi. Sokaklardaki çöp konteynırlarının sayılarının arttırılması, fabrikaların arıtma tesisleri yaparak doğaya zararlı atık salmamalarını isteyen Çerkezköy Belediye Başkanı Arda Teker, ihtiyaç sahibi öğrencilere de daha fazla kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunulmasını istedi.
SOKAK HAYVANLARI KONUSUNDA DİREKTİFLERDE BULUNDU
Sokak hayvanları için sokaklara mama konulmasını ve korunmalarını da isteyen Çerkezköy Belediye Başkanı Arda Teker, engelliler için asansörler yapılmasını, üst geçitlere asansörler yapılmasını da istedikten sonra, okuma yazma bilmeyen vatandaşlar için de okuma ve yazma kursları düzenlenmesini istedi. Ziyaretin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, günün anısına Kızılpınar Atatürk İlkokulu 4-A Sınıfı öğrencisi Arda Teker ve arkadaşlarına çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.