Minik Burcu çok mutlu

Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde oturan ve 3 yıldır Serebral Palsi hastası minik kızı Burcu için oturma sandalyesi talebinde bulunan Baba Ali Kocakoç’a yardım eli Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi aracılığıyla geldi. Özel bakım olmadan ayakta duramayan ve vücudunu hareket ettiremeyen Burcu bebeğe yardım eli Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi aracılığı ile Çorlu’dan geldi. Çorlu’dan Nesrin Aydın isimli Hayırsever, Burcu bebek için oturma sandalyesi hediye etti.

Minik Burcu çok mutlu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 13:42

İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK
Doğuştan Serebsal l Palsi hastası olan ve özel bakım olmadan ayakta duramayan ve vücudunu hareket ettiremeyen Burcu bebeğe yardım eli Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi aracılığı ile Çorlu’dan geldi. TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, bir yemek programında sohbet ettiği Çorlulu hayırsever Nesrin Aydın’a durumu anlatarak, minik Burcu için yardım talebinde bulundu. Nesrin Aydın, daha sonra araştırmalarını yaparak, 450 euro fiyatında oturma sandalyesini alarak önceki gün Çerkezköy’de derneğe gelip oturma sandalyesini minik Burcu’ya hediye etti. Sandalyeyi teslim alan Baba Ali Kocakoç ve anne Hatice Kocakoç sevinçten gözyaşlarına hakim olamadı. Baba Ali Karakoç ” 3 yıldır bunun için ciddi mücadeleler veriyoruz. Fakat elimizden tutan olmadı. Hatta buraya müracaat ettiğimiz de eşim imkansız diyerek ‘Gitmeyelim’ dedi.  Ben kızım için mücadele etmeye hazırdım. Bir umutla geldik. Sağ olsun dernek başkanımız Gülnur Hanım çok yardımcı oldu. 1 hafta içinde sandalyemizin geldiğini söylediler. O an ne kadar çok mutlu oldum bunu anlatamam. Ben değerli dernek başkanımıza ve oturma sandalyesi hediye eden Nesrin Aydın hanımefendiye teşekkür ediyoruz” dedi.
MİNİK BURCU’YU MUTLU ETTİLER
Kendisine böyle bir talebin geldiğinde çok mutlu olduğunu ve durumu eşine anlatmasıyla birlikte oturma sandalyesini almaya karar verdiklerini kaydeden hayırsever Nesrin Aydın, “Kısa bir araştırmanın ardından sandalyemizi bulduk. Sonrasında Gülnur Hanım ile birlikte giderek cihazı aldık. Minik Burcu’nun ve ailesinin mutluluğuna bir nebze de olsun katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah minik kızımız artık çok daha iyi olacak” dedi.
KOCAÇINAR AYDIN ÇİFTİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Benim amacım hayırsever ve ihtiyaç sahiplerini buluşturmaktır. Yani veren elle, alan el arasında gönül köprüsü kurmak. Bir yemek programında sohbet sırasında bahsettiğimde Nesrin Hanım hiç ikiletmeden bize yardımcı olacağını söyledi. Çok geçmeden de oturma sandalyesini alarak bugün derneğimizde ihtiyaç sahibi minik Burcu kızımıza teslim etti. Kendisine hem derneğimiz adına hem de şahsım adına ve de dernek yönetim kurulumuz adına çok çok teşekkür ediyorum. Allah hayırseverlerimizi başımızdan eksik etmesin. Bundan böylede alan elle veren eli buluşturmaya devam edeceğiz ”dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.