Minik dostlarına yem ve mama hazırladılar ​

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri önemli gün ve haftalarda bilinçleniyor

Minik dostlarına yem ve mama hazırladılar ​
11 Ekim 2018 Perşembe 10:35

ÇEVREYİ VE DOĞAYI TANIYORLAR
Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, hizmete girdiği günden bugüne adından övgüyle söz ettiriyor. Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri önemli gün ve haftalarda eğlenerek öğreniyor. Minik öğrenciler bu özel günlerde toplumsal bilinçlenme ve gelişiminin yanı sıra çevreyi ve doğayı tanıyorlar.

YOĞURT MAYALADILAR
Minik öğrenciler, Süt Günü’nde sütün nasıl sağıldığını öğrenirken ayrıca süt mayalamayı ve yoğurt yapmayı da öğrendiler. Kendi mayaladıkları yoğurtları yiyen öğrenciler adeta göz doldurdu.

KENDİ YAPTIKLARI AŞURELERİ DAĞITMIŞLARDI
Minikler ayrıca Aşure Gününde yapılan aşureleri kendi elleriyle dağıtırken, günün anlamını belirten konuşmalarla da bilinçlendiler.

KUŞLAR BESLENDİ
Minikler en son, Hayvanları Koruma Günü’nde de kendi elleriyle hazırladıkları yemleri Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin bahçesindeki ağaçlara asarak kuşları besledi.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Öğrencilerin bu hevesi ve becerileri öğretmenleriyle velilerini gururlandırdı. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde bu tür etkinliklerin yıl boyunca devam edeceği bildirildi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.