Minik Duru, Akay’ı duygulandırdı ​

Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Emine Demir, yönetim kurulu ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yer alan 9 yaşındaki Duru Doğa Yıldıran’ın kendisi için yazdığı şiir Başkan Akay’ı duygulandırdı

Minik Duru, Akay’ı duygulandırdı ​
14 Aralık 2018 Cuma 15:28

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Emine Demir ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi olarak çocukların daha iyi şartlarda yetişmeleri adına projeler üretmeye çalıştıklarını belirten Çocuk Meclisi Başkanı Emine Demir, Başkan Akay’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN AKAY İÇİN ŞİİR YAZDI
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Çerkezköy Kent Konseyi’nin her türlü çalışmasına destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi yönetiminin ziyaretinde yer alan 9 yaşındaki Duru Doğa Yıldıran’ın kendisi için yazdığı şiir Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı duygulandırdı. Bu güzel jesti için minik Duru’ya teşekkür eden Başkan Akay daha sonra Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi heyeti ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İŞTE MİNİK DURU’NUN BAŞKAN AKAY İÇİN YAZDIĞI ŞİİR

ATATÜRK SEVDALISI BAŞKANIM
Çocuğa, gence, yaşlıya yardım edersiniz,
Memleket sevdalısı Başkanımızsınız siz.
İsteklerimizi, sorunlarımızı dinlersiniz,
Memleket sevdalısı Başkanımızsınız siz.
Yardımsever, duyarlı, dürüst, başarılı
Memleket sevdalısı Başkanımızsınız siz.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.