Minik izcilerden Huzurevi ziyareti

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Üyeleri Edirne’ye gerçekleştirdikleri ziyarette Edirne Huzurevi’ni ziyaret ederek, Huzurevi’nde bulunan yaşlılara gül ve çeşitli hediyeler verdikten sonra karşılıklı oynadılar

Minik izcilerden Huzurevi ziyareti
04 Şubat 2017 Cumartesi 12:58

HEDİYELERİ İLE BİRLİKTE GİTTİLER
Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Üyeleri İzci Liderleri Ekrem Bacaksız, Gökalp Evirgen ve Cansu Cutok ile beraber Edirne Huzurevi’ni ziyaret ettiler. Huzurevi’nde bulunan yaşlılara gül hediye eden minik izciler, ayrıca Huzurevi’nde kalan yaşlılara meyve ikram ederek, çeşitli kıyafetler verdiler. 
KARŞILIKLI ŞARKI VE TÜRKÜ SÖYLEDİLER
Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile şarkılar ve türküler söyleyen, onlar ile karşılıklı oynayan minik izciler, daha sonra Huzurevi’nde kalan yaşlıların ellerini öperek vedalaştılar. 
EDİRNE’Yİ GEZDİLER
Huzurevi’nden ayrıldıktan sonra Balkan Şehitliği’ni, Sağlık Müzesi’ni Lozan Anıtı’nı ve Selimiye Camii’ni gezen minik izciler, Edirne turunu tamamladıktan sonra Çerkezköy’e döndüler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.