MİNİK MİMARLARDAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz günlerde Özel Safa Kelebek Anaokulunda düzenlenen "Çocuk Gözünde Mimarlık" temalı mimari maket yapım yarışmasında dereceye giren öğrencileri makamında ağırladı.

MİNİK MİMARLARDAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Nisan 2022 Cumartesi 11:04

Özel Safa Kelebek Anaokulu Kurucu Müdürü Sezer Polatdemir, Kurum Müdürü Dilara Torun ve Ana Sınıfı Öğretmeni Merve Bayyurt ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.  Ziyarette, geçtiğimiz günlerde Mimarlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Çocuk Gözünde Mimarlık" temalı mimari maket yapım yarışmasında dereceye giren öğrenciler Hüseyin Polatdemir, Ahmet Efe Uğurelli, Poyraz Buğra Kardeş, Asel Erva Alp, Alya Duru Gül, Liya Yaraşır ve Elif Azra Ayan da yer aldı. Öğrenciler yarışma için yaptıkları maket yapılar ile ilgili Akay’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, "Çocuk Gözünde Mimarlık" temalı mimari maket yapım yarışmasında dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutlayan Akay, “Yarının büyükleri ve yöneticileri olacak yavrularımız, ülkemizi daha güzel, aydınlık ve müreffeh günlere taşıyacak” dedi. Çocuklara çeşitli hediyeler veren BaşkanAkay, Özel Safa Kelebek Anaokulu öğrencileri ile birlikte tüm Çerkezköylü çocukları 23–24 Nisan tarihlerinde Kent Park’ta Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenecek olan 23. Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerine davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.