Minik öğrenciler 2 engelli vatandaşımızı sevindirecek ​

Atatürk İlkokulu öğrencilerinin Eylül 2018 tarihinden bu yana biriktirdikleri kapaklar geri dönüşüm firmasına teslim edilerek ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza verilmek üzere 2 adet tekerlekli sandalye taahhüdü alındı

Minik öğrenciler 2 engelli vatandaşımızı sevindirecek ​
15 Mayıs 2019 Çarşamba 13:49

130 KİLOGRAM KAPAK TOPLADILAR
Çerkezköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü, Atatürk İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencilerinin Eylül 2018 tarihinden bu yana biriktirdiği kapakları, öğrenciler ile birlikte Çerkezköy Belediyesinin sözleşmeli ambalaj atığı toplama firması olan Yuni Geri Dönüşüm Tesisi’ne teslim etti. Toplamda 130 kilogram kapak toplayan Atatürk İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencileri, topladıkları kapaklar karşılığında öğretmenlerinden birer adet kitap hediye aldılar.

2 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE VERECEKLER
Ayrıca Çerkezköy Belediyesinin sözleşmeli geri dönüşüm firması Yuni Geri Dönüşüm de Atatürk İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencilerine ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza teslim edilmek üzere 2 adet tekerlekli sandalye vermeyi taahhüt etti. Tekerlekli sandalyeler teslim alınır alınmaz Çerkezköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü personeli ve öğrenciler ile birlikte ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.