Minik öğrenciler Diş polikliniğini ziyaret etti

Özel Gülerçin Koleji 1-A ve 1-B Sınıfı öğrencileri öğretmenleri eşliğinde ‘Ağız ve Diş Sağlığı haftası’ kapsamında Özel Gülendiş Ağız ve Diş sağlığı polikliniğini ziyaret etti

Minik öğrenciler Diş polikliniğini ziyaret etti
19 Kasım 2015 Perşembe 17:10

MERAK ETTİKLERİ SORULAR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLDULAR

Ziyaret hakkında bilgi veren Özel Gülerçin Koleji İlkokulu Müdürü Tuğba Zenginal, “Sıcak bir gülümseme ile bizleri karşılayan diş hekimimiz Aykut Taşkın, öğrencilerimize ağız ve diş bakımı, diş çürüğü, diş eti hastalıkları, diş temizliğinin nasıl ve hangi araçlarla yapılması gerektiğini göstererek detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Öğrencilerimiz büyük bir heyecan ile merak ettikleri soruları diş hekimleri Aykut Taşkın ve Emel Özgör‘e sorarak konu hakkında bilgi sahibi oldular” dedi.

İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Bilgilendirmenin ardından öğrencilere diş hekimleri tarafından diş taramasının yapıldığını ifade eden Zenginal, “Bu esnada öğrencilerimiz diş kontrolü korkularını yenerek büyük bir cesaret örneği gösterdiler. Bunun sonucunda da ‘Cesaret Diploması’ almaya hak kazandılar. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da bizleri gezimiz sırasında ziyaret ederek öğrencilerimize hediyelerini takdim etti. Gülerçin Koleji olarak Özel Gülendiş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğini ailesine ve Belediye Başkanı Vahap Akay’a bize göstermiş oldukları sıcak ilgi ve sevgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.