Minik öğrenciler sergi açtı

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencilerinin el işi çalışmaları ve resimleri açılan sergi ile görücüye çıktı.

Minik öğrenciler sergi açtı
10 Eylül 2018 Pazartesi 16:02

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER
Sergi açılışına katılan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi İlyas Kum ve ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan’la veliler sergiyi gezerek, minik öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceledi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Minik öğrencilerin çok sayıda çalışmasının (Resim, el işi vb.) yer aldığı sergide Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Yangöl de, davetlilere çalışmalar hakkında bilgi verdi. Minik öğrencilerin çalışmalarını izlerken mutlulukları gözlerinde okunan veliler de yapılan çalışmalardan dolayı Kreş yetkililerine teşekkür etti.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.