Minik öğrencilerden BÜYÜK eserler

Çerkezköy Gündüz Bakımevi öğrencilerinin hazırlamış oldukları ‘Atatürk’ konulu kolaj çalışması görücüye çıktı. Minik öğrencilerin öğretmenlerinin de desteğiyle yapmış olduğu birbirinden güzel eserler, ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı

Minik öğrencilerden BÜYÜK eserler
15 Kasım 2018 Perşembe 20:15

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla, öğretmenlerinin de yardımıyla ‘Atatürk’ konulu bir kolaj çalışması hazırladı.

ÇERKEZKÖY PROTOKOLÜ ESERLERİ ÇOK BEĞENDİ
Öğrencilerin yapmış olduğu birbirinden güzel eserler Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda sergilenirken; sergiyi ziyaret eden başta Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli olmak üzere tüm katılımcıların büyük beğenisini topladı.

ÇALIŞMALAR TAKDİR EDİLDİ
Katılımcılar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek eşliğinde minik öğrencilerin kolaj çalışmalarını incelerken, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına yapılan bu çalışmayı takdir ederek, başta Ezgi İpek olmak üzere Bakımevi’nde görevli tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.