Minik öğrencilerin kocaman coşkusu

Yıldızkent İlköğretim Okulu’nun minik öğrencileri düzenlenen Okul Öncesi Şenlikleri’nde ilk diplomalarını almanın heyecanını yaşarken, programda sergiledikleri dans gösterileriyle de izleyenlerden büyük alkış aldı.

Minik öğrencilerin kocaman coşkusu
14 Haziran 2011 Salı 00:00

Yıldızkent İlköğretim Okulu bünyesindeki 75 anasınıfı öğrencisi düzenlenen Okul Öncesi Şenlikleri’nde ilk diplomalarını alarak mezuniyet heyecanını yaşarken, miniklerin program esnasında sergilediği birbirinden güzel ve renkli dans gösterileri de izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. 
HOŞGELDİNİZ ŞİİRİ İLE BAŞLADI
Okul Müdürü Önder Ayaz’ın konuşmasıyla başlayan ve ardından okul öncesi öğretmeni Güler Kurt’un günün anlam ve önemine yönelik konuşmasıyla devam eden program gelin ve damat gibi giyinen iki minik öğrencinin dans gösterisi ve ‘Hoş geldiniz’ şiiri ile devam etti.
MİNİKLER DANSLARI İLE BÜYÜLEDİ
Aynur Erdoğan ve öğrencilerinin hazırladığı ‘Sandalye Dansı’ ile başlayan dans gösterileri, Dilşad Mini ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Anadolu Ateşi’ adlı dans gösterisi, Burçin Göktürk ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya’, ‘Lambada’, öğrencilerin vatan sevgisini vurguladığı ‘Türkiye’ ve ‘Havai Dansı’ adlı gösterilerle devam etti.
SEMA GÖSTERİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Programda özellikle, Aynur Erdoğan ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Mevlana’ adlı sema gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı. Minik öğrencilerin performansları ile göz doldurduğu gösterilerde ortaya çıkan renkli görüntüler de programa ayrı bir hava kattı. Güler Kurt ve öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterisinin ardından minik öğrencilerin ‘Mezuniyet Töreni’ne geçildi.
DİPLOMA HEYECANI YAŞADILAR
Minik öğrencilere ilk diplomayı Okul Müdürü Ayaz verirken, daha sonra minik öğrencilerin diplomaları öğretmenleri ve Müdür Yardımcıları tarafından verildi. Diplomalarını alan minikler bu anlamlı günün coşkusunu keplerini havaya atarak doyasıya yaşarken heyecanları ve mutlulukları da gözlerinden okundu. Programın sona ermesiyle birlikte aileler ve konuklar öğrencilerin tüm yıl boyunca yaptıkları çalışmaların sergilendiği salona geçtiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.