Minik öğrencilerin kütüphane keyfi

Mevlana İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri her yıl Mart ayının son pazartesi günü başlayan Dünya Kütüphaneler Haftası nedeniyle Çerkezköy Belediyesi Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti

Minik öğrencilerin kütüphane keyfi
03 Nisan 2012 Salı 00:00

Çerkezköy Mevlana İlköğretim Okulu A ve D anasınıfı öğrencileri 26 Mart-1 Nisan tarihleri arasında kutlanan Dünya Kütüphaneler Haftası kapsamında  Çerkezköy Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Ziyarette Kütüphane Sorumlusu Müzeyyen Hacıoğlu’ndan kütüphane hakkında bilgiler alan minik öğrenciler, daha sonra sınıf öğretmenleri tarafından okunan hikayeleri de dinledi.
KÜTÜPHANE HAKKINDA BİLGİ EDİNDİLER
Her yıl Mart ayının son pazartesi günü başlayan Dünya Kütüphaneler Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Çerkezköy Halk Kütüphanesi Sorumlusu Müzeyyen Hacıoğlu minik öğrencilere kütüphane hakkında bilgi verirken,  "Büyüdüğünüz zaman kütüphanelere gelip istediğiniz gibi kitap okur ve ders çalışabilirsiniz. Okulda verilen ders notlarını kütüphaneler sayesinde tedarik eder ve çalışmalarınızı geniş bilgiler ışığında gerçekleştirebilirsiniz" şeklinde konuştu. Hacıoğlu ayrıca, kütüphanede neler yapıldığı, nasıl ders çalışıldığı ve nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında da minik öğrencileri aydınlattı.
HİKAYE OKUDULAR
Ziyaret esnasında, öğrencilerin küçük yaşta okuma alışkanlığı kazanması gerektiğine vurgu yapan Sınıf Öğretmeni Ayşe Dalçık, ne kadar çok kitap okunursa kelime dağarcığının o kadar geniş olacağına dikkat çekti. Minik öğrencilerin kütüphane ziyareti öğretmenlerinin okuduğu hikayelerle son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
enes - 4 yıl önce
burda ben varım