Minik satranççılar Başkan Akay’ı ziyaret etti

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, Milli Takım havuzuna seçilen Çerkezköy Belediyesi Satranç Kulübü sporcuları ve velileri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı Başkan Akay’a teşekkürlerini sundu.

Minik satranççılar Başkan Akay’ı ziyaret etti
19 Şubat 2018 Pazartesi 19:43

ÇERKEZKÖY’DE SATRANÇ ÇOK GÜZEL NOKTALARA GELDİ
Çerkezköy Belediyesi Satranç Kulübü sporcuları Yağız Efe Deniz (9) ve Ece Naz Sönmez’in (9) 20 – 26 Ocak tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda elde ettikleri başarı neticesinde Milli Takım havuzuna seçildiklerini belirten Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, “Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın katkıları sayesinde Çerkezköy’de satranç çok güzel noktalara geldi. Bu nedenle desteklerinden dolayı Başkanımızı ziyaret ederek teşekkür etmek istedik” dedi.
ULUSLARARASI ŞAMPİYONALARDA KENTİMİZİ VE ÜLKEMZİ TEMSİL EDECEKLER
Yağız Efe Deniz’in 20 – 29 Nisan tarihlerinde Arnavutluk’ta düzenlenecek olan Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü ve ülkemizi temsil edeceğini kaydeden Remzi Yakut, “29 Haziran – 8 Temmuz tarihlerinde de Polonya’da Avrupa Okullar Arası Satranç Şampiyonası düzenlenecek. Sporcularımız bu turnuvada da kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil edecekler” diye konuştu.
SPORCULARIMIZIN BAŞARILARI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sporun her dalına destek vermeye devam edeceğiz. Kentimiz birçok branşta olduğu gibi satrançta da adından söz ettirmeye başladı. Geleneksel hale getirdiğimiz Çerkezköy Belediyesi Satranç Şampiyonası her yıl yoğun bir katılım ile gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda sporcularımızın gerek ulusal gerekse uluslararası alanlarda elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor” dedi.
DESTEĞE DEVAM
Çerkezköy Belediyesi Satranç Şampiyonası’nın bu yıl 5 – 6 Mayıs tarihleri arasında 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilmesinin planlandığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, satranç ve diğer spor branşlarına verilen desteklerin devam edeceğini ifade etti.     
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.