Minikler Başkan Eşkinat’ı soru yağmuruna tuttu

Namık Kemal Üniversitesi Özel Ayçiçeği Çocuk Evi öğrencileri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.

Minikler Başkan Eşkinat’ı soru yağmuruna tuttu
21 Ağustos 2014 Perşembe 07:28

Tarihi binada gerçekleşen ziyarette Başkan Eşkinat minikleri kapıda karşılayıp çikolata ikramı yaparken ziyaret anısına NKÜ Özel Ayçiçeği çocuk Evi yetkilileri tarafından Başkan Eşkinat’a plaket verildi.
Namık Kemal Üniversitesi Özel Ayçiçeği Çocuk Evi öğretmenleri minik öğrencilerin şehri yönetenler ile tanışmak istemeleri dolayısıyla geldiklerini belirttiği ziyarette minik öğrenciler soruları ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı terletti.
Miniklerin sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Eşkinat, “Seçim döneminde enerjim bitecek gibi olduğunda ilk yaptığım şey kreşlere giderek çocuklarla zaman geçirmek olurdu. Süleymanpaşa’nın geleceğini planlarken de onların enerjisi ve onların neşesi ile onların geleceğini düşünerek hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda çocuklara bir de sürpriz yapan Başkan Eşkinat, minik öğrencilere boyama kitabı, boyama kalemi ve tişörtten oluşan hediyeler verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.