MİNİKLER MEZUN OLDU

Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anasınıfı Yılsonu Programı miniklerin renkli gösterilerine sahne oldu.

MİNİKLER MEZUN OLDU
07 Haziran 2011 Salı 00:00

Eğitim sezonunda yıl sonunun gelmesiyle birlikte anaokulları da birer birer minik öğrencilerini mezun ediyor. Yıl sonu mezuniyet törenleri art arda düzenleyen anaokulları, 6 yaş altı çocukları yetenekleriyle ailelerinin karşısına çıkartıyor. Minikler renkli gösteriler yaparken anne ve babalar bu anları görüntülemek için birbiriyle yarışıyor.
Bu programlardan biri de Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anasınıfı Yılsonu Programı oldu. Simit Sarayı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte minik çocuklar, bir yıllık eğitimlerinin sonunda öğrendiklerini çeşitli oyun ve gösterilerle sergiledi.
Anaokulu Öğretmeni Emine Demir'in hazırlayıp sunduğu programda çocuklar açılışı koro olarak söyledikleri şarkılarla açtı. Daha sonra tek tek şiirler okuyan minikler, program boyunca kolbastı, çifte telli ve daha birçok dans gösterisinde bulundu. 10. Yıl Marşı'nı hep birlikte söyleyen miniklerin vals gösterisi büyükleri heyecanlandırdı. Saz dinletisi bölümünde daha önce Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anasınıfı'ndan mezun olan Yaren Ateş adlı orta öğretim öğrencisi bağlama eşliğinde "Uzun ince bir yoldayım" adlı parçayı seslendirdi. Velilerin büyük ilgi gösterdiği program rep gösterisi ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.