Minikler Trafik Haftasını kutladı

Trafik Haftası kutlamaları çerçevesinde, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde de etkinlik düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde Kreşe gelen trafik polisleri minik öğrencilere trafik kurallarını anlattı.

Minikler Trafik Haftasını kutladı
07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:41

KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞANDI
Oldukça eğlenceli geçen sunumun ardından minik öğrenciler trafik polisi aracının yanına da giderek aracı inceledi. Trafik konusundaki bilgileriyle öğretmenlerini ve trafik polislerini hayrete düşüren çocuklar keyifli dakikalar yaşadı.

TÜM DETAYLAR DÜŞÜNÜLDÜ
0-66 aylık çocuklara yönelik yapılan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, çalışan anne ve babalara büyük bir kolaylık sağlamanın yanı sıra kadın istihdamına da olumlu katkı sağlıyor. 240 çocuk kapasiteli Kreş ve Gündüz Bakım Evi, yaklaşık 2.500 m2 kapalı ve 19.000 m2 açık alana sahip. Kreş ve Gündüz Bakımevinde çocuklar doğal ortamlarında, uygun materyallerle, kendine güvenen, değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştiriliyor.
 
Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin özellikleri ise şunlar: “Her yaş grubunun kendi bünyesinde eğitim göreceği şekilde tasarlanan sınıflar. Etkinlik sınıflarının dışında öğrencilerin yararlanabileceği, dram-müzik-sanat atölyesi, İngilizce dersleri, kapalı ve açık oyun alanları, yüzme havuzu, yeşil alanlar…
 
Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına göre geniş ve ferah tasarlanmış 13 sınıf, her kat ve sınıf içinde çocuklara özel tasarlanmış hijyenik lavabolar. Yemek hazırlık, pişirme ve servis bölümü ile büyük yemek salonu. Güvenlik kontrolü, yangın algılama, kamera, ses yayın sistemi, temiz hava ve klima santralleri…”
 
Kreş ve Gündüz Bakımevi, çocukların en iyi eğitimi almaları yanında, güvenlik ve konforları açısından da bütün detaylar düşünülerek inşa edildi. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, gerek fiziksel imkanları ve gerekse profesyonel kadrosu ve eğitim metotları ile en iyi hizmeti vermek amacında.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.