Miniklerden Dans şov!

Kapaklı Özel Ozan Gökey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü öğrencilerinin hazırladığı ‘Yıl Sonu Etkinlikleri Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilirken, yaşları 2 ile 6 arasında değişen minik öğrenciler birbirinden farklı gösterileriyle izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Miniklerden Dans şov!
15 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Kapaklı Özel Ozan Gökey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü öğrencilerinin hazırladığı ‘Yıl Sonu Etkinlikleri Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yaşları 2 ile 6 arasında değişen minik öğrenciler birbirinden farklı gösterileriyle izleyenlerin büyük beğenisini kazanırken, sahnedeki dansları ve sempatik tavırlarıyla da izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Minik öğrencilerin dans gösterisini izleyen konuklar da her gösterinin ardından minik öğrencileri bol bol alkışladı. Etkinliklerde ayrıca minik öğrencilerin yıl boyunca yaptığı resimler ve diğer çalışmalar da Halk Eğitim Merkezi’nde sergilendi.
İSTİKLAL MARŞI VE 10. YIL MARŞI İLE BAŞLADI
Programda ilk olarak, minikler ellerinde Türk Bayrakları ile İstiklal Marşı’nın tüm kıtalarını okudu ve 10. Yıl Marşı’nı söyledi.  Tırtıllar Sınıfı’nın ‘Üsküdar’a gider iken aldı da bir yağmur’ adlı oyunuyla başlayan dans gösterileri, Kelebekler ve Arılar Sınıfı öğrencilerinin ‘Kafkas Dansı’, Tırtıllar Sınıfı’nın ‘Dans Şov’u, Kelebekler Sınıfı’nın ‘Doğa Rondu’, Arılar Sınıfı’nın ‘Babutsa Dansı’, Kelebekler Sınıfı’nın ‘Kızım Seni Ali’ye vereyim mi?’ adlı dans gösterileriyle devam etti.
DANS GÖSTERİLERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Minik öğrencilerin fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterisinin ardından Arılar Sınıfı’nın ‘Kelebek Rondu’ ile devam eden programda ayrıca Tırtıllar Sınıfı’nın ‘Palyaço’ gösterisi, Kelebekler ve Arılar Sınıfı’nın ‘Dans Şov’u ile ‘Kovboy Dansı', Kelebekler Sınıfı’nın ‘Osman Ağa’ dansı, Kelebekler Sınıfı’nın ‘Arı Rondu’, Kelebekler ve Arılar Sınıflarının ‘Hatırla Sevgili’ adlı gösterileri yer aldı. Program, tüm sınıfların katıldığı gösteriyle sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.