MİNİKLERDEN SIRA TEŞEKKÜRÜ

Sınıflarına sıra hediye eden Atatürk İlköğretim Okulu 1/G Sınıfı öğrencileri öğretmen ve velileriyle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i ziyaret ederek, teşekkür etti. Okula çift kişilik 26 sıra hediye eden Ali Ertem, "Eğitim bizim baş tacımız. Okullarımızın neye ihtiyaçları olursa her zaman karşılamaya çalışıyoruz" dedi

MİNİKLERDEN SIRA TEŞEKKÜRÜ
03 Nisan 2013 Çarşamba 08:18


Atatürk İlköğretim Okulu 1/G sınıfı öğrencileri Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i ziyaret ederek, okula aldığı öğrenci sıraları için teşekkür etti. Çiçekle Belediye'ye gelen minik öğrenciler, "Sınıfımıza sıra aldığın için teşekkür ederiz."dedi. Başkan Ertem, "Eğitim bizim baş tacımız. Okullarımızın neye ihtiyaçları olursa her zaman karşılamaya çalışıyoruz. Bundan sonrada karşılayacağız" diye konuştu.
ÖĞRENCİLER ERTEM'E SIRALAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Atatürk İlköğretim Okulu 1/G sınıfı öğrencileri Defne Azcan,  Asude Akay, Nisa Gündüz ve Hüseyin Efe Gökçe ile 1/G sınıfı sınıf öğretmeni Sevil Şanlı ve öğrenci velisi İncihan Gökçe Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i ziyaret ederek, daha önce okula gönderdiği 26 sıra için teşekkür etti. Çiçekle Belediye'ye gelen minik öğrenciler, ellerindeki çiçekleri Başkan Ertem'e vererek, "Sınıfımıza sıra aldığın için teşekkür ederiz."dedi. Minik öğrencileri tek tek öpüp onlarla bir süre sohbet eden Başkan Ertem, dersleri hakkında bilgi aldı. Öğrenci Velisi İncihan Gökçe, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in Atatürk İlköğretim Okulu'na çift kişilik 26 sıra hediye ettiğini hatırlatarak, "Başkanımızın okulumuza aldığı sıralar 1/G Sınıfı'na koyuldu. Bu sınıfımız okulumuzun en çok öğrencisi olan sınıfı. Çift kişilik 26 sırada 52 öğrenci oturuyor. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz" açıklamasını yaptı.
OKULLAR BİZİM BAŞ TACIMIZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ziyaret nedeniyle öğrencilere teşekkür etti. Sınıf öğretmeni Sevil Şanlı ve öğrenci velisi İncihan Gökçe'ye de ayrıca teşekkür eden Başkan Ertem, "Eğitim bizim baş tacımız. Atatürk İlköğretim Okulu bizim merkez okullarımızdan birisi. İhtiyacını bize bildirdiler. Seve seve yerine getirdik. Okullarımızın neye ihtiyaçları olursa her zaman karşılamaya çalışıyoruz. Bundan sonrada okulların malzeme ihtiyacı olsun, diğer ihtiyaçları olsun karşılayacağız."diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.