Miniklerin 24 Kasım programı duygulandırdı ​

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

Miniklerin 24 Kasım programı duygulandırdı ​
26 Kasım 2018 Pazartesi 13:45

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenledi. Kreş etkinlik alanında düzenlenen programa, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Yangöl ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürleriyle Kreşin öğretmenleri katıldı.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ
1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda minik öğrenciler, ‘Sen Varken Öğretmenim’ ve ‘Öğretmenler Günü’ şarkısıyla ‘Sevgili Öğretmenim’ isimli şiiri söylediler. Minik öğrencilerin performansı büyük alkış alırken, ardından öğretmenler sahneye çıktı. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin öğretmenleri hep birlikte ‘Benim Adım Öğretmen’ adlı şarkıyı söyledi. Öğretmenlerini alkışlayan minik öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Programda ayrıca öğretmenlerinin, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Yangöl’e bir sürprizleri vardı. Öğretmenler bu anlamlı günde, ‘Çocuklar Doğayla Buluşsun Diye’ çalışması kapsamında TEMA Vakfına, Eser Yangöl adına bağışta bulundu.  Öğretmenlerin yaptığı bağış belgesini öğretmenlerin elinden alan Yangöl, tüm öğretmenlere böyle anlamlı bir bağış yaptıkları için teşekkür etti.

İNSAN YETİŞTİRİYORSUNUZ
Günün anlam ve önemine istinaden bir konuşma yapan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da şunları söyledi: “Burada öğretmenlerimizin yaptığı işi çok önemsiyoruz. Siz burada insan yetiştiriyorsunuz. Sizin yaptığınız işin meyveleri önümüzdeki yıllarda kendini gösterecektir. Ben bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimizin gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.