Misafirlerimizin güvenliğini sağlamak önceliğimizdir

Vatandaşların mesire alanında huzurlu ve güvenli zaman geçirmesi için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, mesire alanının giriş ve çıkışların kontrollerini sağlamak amacıyla giriş takı montajı gerçekleştiriyor.

Misafirlerimizin güvenliğini sağlamak önceliğimizdir
22 Ekim 2018 Pazartesi 10:12

GÜVENLİK PERSONELLERİ İLE DENETLENECEK
Giriş çıkışların yanı sıra mesire alanının içerisindeki belli noktalara da kontrol noktaları oluşturan Kapaklı Belediyesi, kısa süre sonra göreve başlayacak olan özel güvenlik personelleri ile alanı 7/24 denetlemeyi ve vatandaşların huzur içerisinde vakit geçirmesini sağlayacak.

DİĞER PARK VE BAHÇELER DE DENETLENECEK
Kazak Gölü’nün yanı sıra Bülent Ecevit Parkı ve 5 diğer parka da beşer adet Silahsız Özel Güvenlik Personeli alınacak. İlgili karar neticesinde ilerleyen günlerde diğer parklarda da aynı güvenlik önlemlerinin alınması bekleniyor.

HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALI VE KORUMALIYIZ
Güvenlik önlemlerini bunlarla sınırlı tutmayan Kapaklı Belediyesi, mesire alanında güvenlik kameraları ile bölgedeki huzuru sağlayacak. Vatandaşların güvenliğini ve huzurunu öncelikli tuttuklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın ve civar ilçelerden gelen misafirlerimizin güvenliğini sağlamak önceliğimizdir. Bu düşünceden yola çıkarak  Kazak Gölü Mesire Alanımızdaki güvenlik önlemlerini arttırıyoruz. Kazak gölü nefes alabildiğimiz doğa harikası bir yerimiz. Hep birlikte sahip çıkmalı ve korumalıyız.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.