MOBESE binası için hafriyat çalışmalarına başlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılması planlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası için hafriyat çalışmalarına başlandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işinin yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını söyledi

MOBESE binası için hafriyat çalışmalarına başlandı
24 Mayıs 2017 Çarşamba 11:31

YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK
Fevzipaşa Mahallesi 138 ada 6 parselde (Mezbaha yanı) yapılması planlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işi ihalesinin Nisan ayı içinde gerçekleştirildiğini anımsatan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İhalemiz sonuçlandı ve yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Dün itibari ile projenin yapılacağı alanda hafriyat çalışmalarına başlandı. Hafriyat ve zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından da MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binamızın temelini atacağız” dedi. Başkan Akay, MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işinin yılsonuna kadar tamamlanmasının planlandığını sözlerine ekledi.
BİN 724 METREKARE İNŞAAT ALANINA SAHİP OLACAK
MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Binamız bodrum kat, zemin kat, 1. kat, 2. kat ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları bulunacak. Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın 1. katında ise AFAD Hizmetleri verilecek. Binanın 2. Katı ise TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturulacak” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.