MOBESE binası ihalesi yapıldı

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işi ihalesi, 5 firmanın katılımı ile gerçekleştirildi

MOBESE binası ihalesi yapıldı
19 Nisan 2017 Çarşamba 11:38

YAKLAŞIK MALİYETİ 2 MİLYON 324 BİN 028,93 LİRA
Yaklaşık maliyeti 2 milyon 324 bin 028,93 Lira olan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işi ihalesine Kepez Yapı Mühendislik firması 1 milyon 943 bin Lira teklif verirken; Bir Proje firması ise 1 milyon 793 bin 500 Lira teklifte bulundu. Ak Kardeşler İnşaat firmasının 1 milyon 789 bin Lira teklif verdiği ihalede, Tercan Mühendislik firması ise 1 milyon 737 bin Lira teklif verdi. İhaledeki en düşük teklif ise 1 milyon 677 bin Lira ile Yılmaz İlhan İnşaat firmasından geldi.
210 TAKVİM GÜNÜ İÇİNDE TAMAMLANACAK
İhaleyi kazanan firma, komisyon tarafından yapılacak inceleme sonucunda belli olacak. İhalenin sonuçlanması, sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin yapılmasının ardından yüklenici firma ilk kazmayı vuracak. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın 210 takvim günü içinde tamamlanması planlanıyor.    
BİN 724 METREKARE İNŞAAT ALANINA SAHİP OLACAK
Toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olacak olan Müdürlüğü MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası bodrum kat, zemin kat, 1. Kat, 2. Kat ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları bulunacak. Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın 1. katında ise AFAD Hizmetleri verilecek. Binanın 2. Katı ise TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturulacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.