MOBESE Merkezi'nin çalışmaları başladı

Çerkezköy'de yapılması planlanan ve içerisinde MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı Hizmet Binası çerçevesinde başlatılan hafriyat çalışmaları devam ediyor. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın yılsonuna kadar faaliyete geçmesi hedefleniyor

MOBESE Merkezi'nin çalışmaları başladı
21 Temmuz 2017 Cuma 19:49

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Çerkezköy Belediyesi tarafından Fevzipaşa Mahallesi 138 ada 6 parselde (Mezbaha yanı) yapılması planlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın hafriyat çalışmaları sürüyor. Hafriyat ve zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın temeli atılacak. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması ve yılsonuna kadar faaliyete geçirilmesi planlanıyor.
50 ARAÇLIK OTOPARK ALANI OLACAK
MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Bina bodrum kat, zemin kat, 1. kat, 2. kat ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları bulunacak. Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın 1. katında ise AFAD Hizmetleri verilecek. Binanın 2. katı ise TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturulacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.