MOBESE Merkezi yükseliyor

Bünyesinde MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı Hizmet Binası yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın yılsonuna kadar faaliyete geçmesi hedefleniyor.

MOBESE Merkezi yükseliyor
23 Ekim 2017 Pazartesi 09:46

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Çerkezköy Belediyesi tarafından Fevzipaşa Mahallesi 138 ada 6 parselde (Mezbaha yanı) yapımına başlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması ve yılsonuna kadar faaliyete geçirilmesi planlanıyor.
50 ARAÇLIK OTOPARK ALANI OLACAK
MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Binamız bodrum kat, zemin kat, 1. Kat, 2. Kat ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları bulunacak. Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın 1. katında ise AFAD Hizmetleri verilecek. Binanın 2. Katı ise TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturulacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.