Modern bir park kazandırılıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Çaylak Sokak ve Didem Sokak arasında kalan yeşil alan park ve bahçe olarak düzenlendi

Modern bir park kazandırılıyor
23 Temmuz 2015 Perşembe 17:47

 Çaylak Sokak ile Didem Sokak arasında bulunan ve park alanı olarak düzenlenen yeşil alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çaylak Sokak ile Didem Sokak ve civarında çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri, vatandaşlarımızın spor yapabilecekleri bir alan yoktu. Yaptığımız araştırmalar neticesinde bu yeşil alanı bulduk ve burayı hemen park ve bahçe olarak düzenleme çalışmalarına başladık” dedi.


ÇOCUK OYUN ALANI VE FİTNESS ALANI VAR


Yaptıkları düzenleme sonunda Çaylak Sokak ile Didem Sokak arasında kalan yeşil alanın içerisine 100 metrekarelik çocuk oyun alanı, 50 metrekarelik fitness alanı, 100 metrekare basketbol sahası yaptıklarını belirten Başkan Vahap Akay, ayrıca yürüyüş yolları, oturma grupları koyduklarını, 35 metre istinat duvarı yaptıklarını ve parkın etrafını tel ile çevirerek parkı koruma altına aldıklarını belirterek, “Yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarımız da tamamlanmak üzere. Çalışmalar bittiğinde Çaylak Sokak ve Didem Sokak sakinleri modern bir parka kavuşmuş olacaklar” açıklamasında bulundu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.