Modern Sanat Merkezi’nde dans ve resim kursu başladı

Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana uzman eğitim kadrosuyla, sanatın birçok dalında profesyonel anlamda eğitim veren Çerkezköy Modern Sanat Merkezi’nde, yetişkinlere yönelik Salon Dansları ve Yağlı Boya Resim Kursları da verilmeye başlandı

Modern Sanat Merkezi’nde dans ve resim kursu başladı
22 Nisan 2013 Pazartesi 08:18

Açıldığı günden bu yana bünyesinde keman, gitar, piyano, bale ve bağlama kursları veren ve özellikle öğrencileri Sanat Liselerine ve güzel sanatlar fakültelerine hazırlayan Çerkezköy Modern Sanat Merkezi’nde, yetişkinlere yönelik Salon Dansları ve Resim Kursu da başladı.
DERSLER ÇARŞAMBA VE CUMA GÜNLERİ VERİLİYOR
Salon Dansları Kursu her hafta Cuma günü, Resim Kursu ise Çarşamba günleri verilirken, Dans Kursu 2 saat, Resim Kursu ise 3 saat sürüyor.
DANS GECESİ DÜZENLENECEK
Dans Kursu’na katılanlar, Arjantin Tango, Salsa, Çaça, Bachata, Merengue, Rueda öğrenme fırsatı yakalarken, kurs sonunda Dans Gecesi düzenleyeceklerini ifade eden Umut Sevk, “Dans kursumuza katılanlar, bu gecede öğrendiklerini sergileme fırsatı yakalayacak. Öte yandan gecemiz, diğer vatandaşlarımıza da açık olacak” dedi.
ÇALIŞMALARINI SERGİLEYECEKLER
Merkezde yeni başlayan Resim Kursu’na katılanlar da, bu alanda kendini geliştirebilecek. Öte yandan, kursiyerlerin çalışmaları, yaz sonunda açılacak sergide sanatseverle buluşacak. Hobi Eğitim Atölyesi’ndeki resim kursunun, kursiyerlerin ilgi alanına ve isteğine göre verildiğini belirten Umut Sevk, “Kursiyerlerimiz, kurs süresince isterlerse bir teknik üzerinde ya da sırasıyla her tekniği öğrenmek üzere eğitim alabilirler. Kursiyerlerimiz, yılsonunda yapılacak sergide, eserlerini sergileme fırsatı da bulacak” diye konuştu.
KENDİLERİNİ DEĞERLİ VE ÖZEL HİSSETMELERİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
Modern Sanat Merkezi olarak, Çerkezköy’de bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Umut Sevk, “Eğitim kadromuzun profesyonel ve akademik geçmişe sahip olması, sanat eğitimine verdiğimiz önemin en büyük kanıtıdır. Temel amacımız, öğrencilerimizin kendilerini değerli ve özel hissetmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaktır” diye konuştu.
SANAT LİSELERİNE VE GÜZELSANATLAR FAKÜLTESİNE HAZIRLANANLAR İÇİN İDEAL
Sevk ayrıca, merkezde aldıkları eğitimin ardından Edirne Güzel Sanatlar Lisesi, Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi’ni kazanan öğrencilerin olduğunu belirtirken, şu an yine lise ve üniversite düzeyinde hazırlık yapan öğrencilerin de olduğunu dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asya arıcı - 10 yıl önce
acaba ücretli mi yada saat kaçta olduğunu öğrenebilirmiyim ??lütfennnnn
Avatar
seyhan çolak - 10 yıl önce
ben ücretini öğrenmek istiyorum ve de hangi saatlerde
Avatar
cengiz uyandırır - 10 yıl önce
numaranız var mı acaba sizinle irtibata gecmek istiyorum. salsa öğrenmek istiyorum
Avatar
batuhan altan - 9 yıl önce
sizinle nasıl iletişime geçe biliriz ?
Avatar
buse erden - 9 yıl önce
çağrı hocaya çok teşekkür ediyorum nerdeyse 3 senedir bu kursta eğitim alıyorum keman çalıyorum çok iyi ders veriyor