Modifiyenin kalbi Çerkezköy’de atacak

Otomobil severlerin merakla beklediği Çakır Auto Show Çerkezköy, 9 Temmuz Pazar günü kapılarını ziyaretçilerine açacak

Modifiyenin kalbi Çerkezköy’de atacak
08 Temmuz 2017 Cumartesi 14:37

FUAR PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK

Ana sponsorluğunu Çerkezköy Belediyesi’nin, organizatörlüğünü ise Çakır Sound – Yalçın Çakır’ın üstlendiği Çakır Auto Show 2017 Modifiye Fuarı Çerkezköy Kuşbahçe Mevkii’nde bulunan şenlik alanında Pazar günü saat 11.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

SES GETİRECEK BİR ORGANİZASYON

Gerçekleşecek organizasyon hakkında bilgiler veren Çakır Sound sahibi Yalçın Çakır “Çerkezköy’de böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı gurur duyuyorum. Çeşitli İl ve İlçelerden kıymetli dostlarımın katılımıyla birlikte ses getirecek bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Desteğini ilk günden bu yana bizlerden esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerimi sunarım. 1.sini gerçekleştireceğim bu organizasyonu her yıl daha iyi şekilde düzenlemeyi düşünüyorum” dedi.

YARIŞMALAR GERÇEKLEŞECEK

Çok sayıda modifiyeli otomobil ve otomobil tutkunlarının katılacağı fuarda çeşitli yarışmalar ve DJ performansları ile ödüller dağıtılacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.