Moral yemeği Köyüm Restaurant’tan

Köyüm Restaurantın sahipleri Fahrettin Er ve Nihat Keçici Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden 1911 Çerkezköyspor’a, Çerkezköyspor derbisi öncesinde moral yemeği verdi.

Moral yemeği Köyüm Restaurant’tan
22 Aralık 2014 Pazartesi 22:30

 TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ

Cumartesi akşamı düzenlenen yemekte spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ifade eden işletme sahiplerinden Nihat Keçici, “Çerkezköy’ü Süper Amatör Lig’de temsil eden 1911 Çerkezköyspor’un yöneticilerini, teknik heyet ve futbolcularını restaurantımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Spora ve sporcuya her zaman destek vermek lazım. İnşallah 1911 Çerkezköyspor bu sezon herkesin destekleri ile ligi şampiyon olarak tamamlar ve önümüzde ki sezon BAL liginde mücadele etmeye hak kazanır. Takıma az da olsa katkımız olursa mutlu oluruz. Lig yarışında yöneticilerimize, teknik heyete ve futbolcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

DESTEK GÜVENİN GÖSTERGESİDİR

Düzenlenen moral yemeğine futbolcu ve teknik heyetle birlikte katılan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Köyüm Restaurant işletmecileri Fahrettin Er ve Nihat Keçici’ye teşekkür ederek, “Takımımıza destek verilmesi, güvenin bir göstergesidir. Birlik ve beraberlik için bu yıl şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselmek istiyoruz. Bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır” dedi. Düzenlenen yemeğe 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu ile teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.