Motor tutkusu hayatına mal oldu

Çerkezköy-Kapaklı Karayolu'nun Yünsa Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 33 yaşındaki Mehmet Emin Deniz adlı vatandaş hayatını kaybetti.

Motor tutkusu hayatına mal oldu
25 Temmuz 2007 Çarşamba 07:53

Edinilen bilgiye göre kaza şöyle gelişti:

Kendisine ait motorsikleti ile Kapaklı'an Çerkezköy'e gelmekte olan Mehmet Emin Deniz, Yünsa Kavşağı'ndan Organize Sanayi Bölgesi'ne girmekte olan 07 FD 401 plakalı kamyonu geç farkedince hızını azaltmak istedi fakat aşırı suratli olduğu için kamyonun arka tekeri ilekasanın altına girdi. Hızla kamyonun tekeri ile kasasına çarpan Mehmet Emin Deniz, olay yerinde hayatını kaybederken, çarpışmanın etkisi ile motorsiklet hurda yığınına döndü. Kazanın hemen ardından poliz olay yerinde güvenlik şeridi oluşturup, olay yerini incelemeye alırken, kamyon sürücüsü Adnan Gökkara ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.