Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nden akülü sandalye bağışı

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne bir adet akülü sandalye bağışladı. Sandalye, Büşra Tecmen (19) isimli vatandaşa hediye edildi

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nden akülü sandalye bağışı
27 Nisan 2015 Pazartesi 18:04

 ARAT: “BAŞKANIMIZA FAALİYETLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Daha öncesinden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile yardım konusunda görüştüklerini ve akülü sandalye üzerinde karar kıldıklarını belirten Çerkezköy motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat; “Sayın Başkanımla yaptığımız istişarede derneğimize nasıl yardım edebileceğimizi sorduğumuzda, Başkanımız bir akülü sandalyeye ihtiyaçları olduğunu belirtti. Bizler de Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi olarak bir engelli vatandaşımızın daha hayattaki engelleri aşabilmesi için bir akülü sandalye bağışında bulunduk. Ben bugünkü ziyaretimde insanların burada ne kadar mutlu olduklarını yüzlerindeki ifadeden anladım. Başkanımıza faaliyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımın yapacağı çalışmalarda her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

ÇETİNKAYA: “KURULUŞLARIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Yılmaz Arat’ın kooperatifi adına yapmış olduğu bu bağış karşısında memnuniyetini dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya; “Ben de başkanımıza tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bugün bir engelli arkadaşım daha mutlu oldu. Bu mutluluğu hep beraber paylaşmak için buradayız. Hep bir aradayız. İnsanlarımız bu derneğe sahip çıktıkları sürece, daha birçok engelli arkadaşımız mutlu olacaktır. Başkanımız akülü sandalye bağışlama kararı aldıktan sonra bizi arayarak nasıl bir sandalye almaları gerektiği konusunda bizden yardım istedi. Biz de kendilerine sandalyenin 40 amperlik bir aküye ve orijinal bir joystick’e sahip olmasının önemli olduğu konusunda fikirlerimizi ilettik. Daha sonra da Türkiye’de üretici firmadan temin ederek akülü sandalyeyi engelli arkadaşımıza teslim ettik. Bütün kooperatif üyelerine, yönetimine ve özellikle de Başkanıma bu duyarlılığından dolayı şahsım, derneğim ve üyelerim adına teşekkür ediyorum. Daha nice arkadaşlarımızı mutlu etmek isteyen kuruşlarımıza da kapımız daima açıktır. Desteklerini bekliyoruz.” diyerek Çerkezköy halkını Sakatlar Derneği konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Akülü sandalyenin Büşra Tecmen’e teslim edilmesinin ardından Hayrettin Çetinkaya, Yılmaz Arat, Büşra Tecmen ve ailesi, bazı dernek üyeleri ve derneğe Nisan doğumluların doğum günü kutlaması için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu derneğin bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.