Mübarek ayda çocukları sevindirdiler

Çerkezköy Samsunlular Derneği, Ramazan ayında çocuklar için anlamlı ve hayırlı bir projenin altına imza attı. Çerkezköy’de faaliyet gösteren Yeşilırmak Marketlerinin başlattığı ‘O da sizin çocuğunuz’ projesine destek veren Çerkezköy Samsunlular Derneği topladığı elbise ve giysilerin ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelere ulaşmasını sağladı

Mübarek ayda çocukları sevindirdiler
10 Temmuz 2014 Perşembe 07:56

Bölgemizde faaliyet gösteren bir market zincirinin her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelere yönelik yardım kampanyası yaptığını belirten Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, proje kapsamında kullanılmayan kıyafetleri ihtiyaç sahibi çocuklar ve gençlere ulaştırarak çocukları ve gençleri mutlu etmeye çalıştıklarını söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin toplumsal yaşamı geliştirmede çok büyük etkilerinin olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Enver Bayrak “Üyelerimize projeden bahsedince sağolsun üyelerimiz seferber oldular ve birkaç gün içinde evlerinde kullanmadıkları, çocuklarının  giymediği kullanılabilir durumdaki elbiseleri Derneğimize getirdiler. Dernek Yönetimi olarak son bir kez daha gelen kıyafetleri kontrol ettikten sonra ihtiyaç sahibi çocuklara ve gençlere bunların ulaşmasına vesile olduk. Allah izin verirse Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonrada devam edecek” dedi.
Yapılan yardımların ardından üyelerine sosyal medya aracılığı ile teşekkür eden Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram şu ifadeleri kullandı: “Saygı değer üyelerimiz, ‘O da sizin çocuğunuz’ kampanyasında kullanmadığınız elbiseleri Derneğimize getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamızda ve dağıtımında bizzat bulunan Yönetim Kurulu ve Üyelerimize özellikle çok teşekkür etmek istedim. O kıyafetleri dağıtırken insanların gözlerindeki mutluluğu görebilmek pekte zor değildi. Bu tip şeylere ihtiyaç duyan kimse olmasa keşke ama olan olmayanla paylaştıkça hayal edilen günler yakın inşallah. Derneğimizin bu tip sosyal projeleri devam edecek Allah’ın izniyle.” dedi.
 
BİRLİK BERABERLİK DAHA DA ARTIYOR
Ramazan ayının, paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu ifade eden Bayrak, “Ramazan Ayı 11 ayın sultanıdır. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor” diyerek Ramazan’ın hayırlar getirmesini temenni etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.