Mücadele devam ediyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü ile mücadele kapsamında çalışmalar kararlılıkla devam ederken, vatandaşlarımıza da salgına karşı alınan tedbirlere uymaları ve mümkün olduğunca evde kalmaları uyarısında bulunuldu.

Mücadele devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Nisan 2020 Çarşamba 11:37


Korona Virüsü ile mücadele çalışmaları kapsamında başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, bütün ilçe belediyeleri   ekipleri de cadde, sokak,pazar yerleri, banka atmleri ve vatandaşın ortak kullanımın alanlarını dezenfekte çalışması yapıyorlar.
Salgınla mücadele kapsamında başlatılan Evde Kal kampanyası dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’nce alınan talepler doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da işinden ayrılmış vatandaşlarla ve ihtiyaç sahibi ailelere Belediye öz kaynakları ve hayırseverlerin katkılarıyla erzak yardım kolileri teslim ediliyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise salgınla mücadele kapsamında Çerkezköy genelinde meydan, cadde ve sokakları düzenli olarak yıkamaya devam ediyor. Bunun yanında haftalık kurulan Kapalı Pazar ve Semt Pazarlarının temizliklerini de periyodik olarak gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu da kent genelinde banka ve ATM önlerinde yıkama çalışması yaptı.
 Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü ile mücadele kapsamında çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, vatandaşları salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymaları ve mümkün olduğunca evde kalmaları konularında uyardı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.