Müdür Dalman'a teşekkür

Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ seçim sonrası yaptığı ziyaretler kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman'ı ziyaret etti. Demirbağ, Dalman'a seçimlerde Çerkezköy'de herhangi bir olay olmadığı için çalışmalarından dolayı teşekkür etti

Müdür Dalman'a teşekkür
08 Temmuz 2011 Cuma 00:00

Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, seçim sonrası yaptığı ziyaretlere İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman ile devam etti. Seçimden önce tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ziyarette bulunan Demirbağ, Yönetim Kurulu Üyeleriyle iki hafta önce 'Seçim sonrası teşekkür' ziyaretlerine başlamıştı. Bu kapsamda son olarak bir süredir şehir dışında olan Emniyet Müdürü Cemal Dalman'ı görevine başladıktan sonra ziyaret ederek, seçimlerde polisin gösterdiği hassas çalışma nedeniyle teşekkür etti.
SEÇİMLERİ OLAYSIZ ATLATTIK
İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Fehmi Çoban, Süleyman Bahçekapılı ve Galip Güngör ile Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır ile gelen Alaettin Demirbağ, Müdür Cemal Dalman ile görüştü. Dalman'a seçimlerde Emniyet Teşkilatı olarak gösterdikleri gayretli çalışma nedeniyle teşekkür eden Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, "Seçim üzeri 50-60 gün boyunca en ufak bir sorun olmadı Çerkezköy'de. Bu nedenle emniyetimize şahsınızda teşekkürlerimi iletmek istiyorum" dedi.
Demirbağ'ın teşekkürüne "Bende teşkilatım adına kurallara uyduğunuz için teşekkür ediyorum" diye karşılık veren Müdür Dalman, "Sadece Emniyetin görevi değil. Herkes üzerine düşeni yapacak. Diğer partilerde üzerlerine düşeni yaptı. Siz de yaptınız. Bu bir sosyal sorumluluk" açıklamasını yaptı.
TEPEYE RADAR KOYULACAK
İlçe Başkanı Demirbağ'ın tayin dönemini hatırlatarak "İlçemize yeni polis ataması oldu mu?" diye sorduğu soruyu yanıtlayan Müdür Dalman, "30 yeni mezun ataması yapıldı" dedi. Demirbağ'ın giden personel hakkındaki sorusuna ise Dalman, "35'i de gitti" karşılığını verdi.
Bunun üzerine Demirbağ, "Size Karaağaç'ı da verseler yine başarırsınız" diyerek Çerkezköy Emniyeti'ne olan güvenini belirtti. Asayişle ilgili olarak Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden memnuniyetlerini dile getiren Ak Partililer, trafikle ilgili olarak araçların aşırı hız yapmalarından şikayetçi oldu.
Müdür Dalman'dan önlem almasını isteyen Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Galip Güngör'ün Tepe Yolu'nu kullanan kamyonların aşırı sürat yaptığını dile getirdi. Bunun üzerine Müdür Dalman, denetim için polis görevlendireceğini belirterek, "Tepe'ye biz radar koyalım. O zaman bunun önüne geçmiş oluruz. Otomatik olarak ceza keser" diye çözüm buldu.
Dalman, Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ'dan da destek isteyerek, "Siz de Belediye Başkanımızla konuşun Tepe'ye radar koyalım" çağrısında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.