Müdür yardımcısı olarak Vize’de görevine başladı

2008 yılında Çerkezköy Orman İşletme şefi olarak göreve başlayan Ekrem Ferhatoğlu, Çerkezköy’de ki 6 yıllık görev süresinin ardından Vize Orman İşletme Müdürlüğü, Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Çerkezköy ve kendisine bağlı olan ilçe ve beldelerde başarılı çalışmalara imza atarak herkesin gönlünde taht kuran Ferhatoğlu, aldığı terfinin ardından 4 Ağustos tarihinde yeni görevinin başına geçti.

Müdür yardımcısı olarak Vize’de görevine başladı
11 Ağustos 2014 Pazartesi 07:19

 
MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK GÖREVİNE BAŞLADI
6 yıl boyunca Çerkezköy Orman İşletme Şefi olarak görevini yürüten Ekrem Ferhatoğlu Vize Orman İşletme Müdürlüğü’ne tayin oldu. Aldığı terfi ile Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Ekrem Ferhatoğlu, yaptığı çalışmalarla Çerkezköy ve civarında kendisine bağlı olan ilçe ve beldelerde yaşayan vatandaşlarında takdirini kazanmıştı. 2000 yılında Kütahya’nın Gediz ilçesinde ilk görevine başlayan Ferhatoğlu, 2006 yılında da Kırklareli’nin Vize ilçesi Midye Şefliğine tayin oldu.
4 AĞUSTOS TARİHİNDE YENİ GÖREVİNE BAŞLADI
Son olarak 2008 yılında Çerkezköy’e tayin olan Ekrem Ferhatoğlu, bugüne kadar mühendis görevinde şef olarak çalışmalarını sürdürdü. Gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla terfi alarak Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Ferhatoğlu, 19 Temmuz tarihinde ilişik keserek önce izne ayrıldı ardında da 4 Ağustos tarihini itibariyle Vize Orman İşletme Müdürlüğü’nde ki yeni görevine de başlamış oldu.
134 BİN HEKTARLIK ALANDA BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTI
Ekrem Ferhatoğlu, 8 yıllık görev süresince Marmara Ereğlisi Sultanköy sınırı, Çorlu, Büyükkarıştıran, Saray ilçe sınırı, Sefaalan Deresi, Değirmenköy Barajı olmak üzere 134 bin hektarlık alanda başarılı çalışmalara imza atmayı başardı. Orman kadastro sorunlarına el atarak büyük bir sorunu ortadan kaldıran Ferhatoğlu, neredeyse ağaçlandırılmamış saha bırakmadı. Ormanların birinci periyodik bakımlarını tamamlayarak yönetim planı yenilenmesinde bulundu.
AMACIMIZ ORMAN SEVGİSİNİ AŞILAMAK
Senede 20-25 bin civarında, okullar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına fidan dağıtımı gerçekleştirerek dikimlerine de yardımda bulunan Ekrem Ferhatoğlu, amaçlarının insanlara en iyi şekilde orman sevgisi ve ormanın önemini aşılamak olduğunu ifade etti. Ekrem Ferhatoğlu’nun Vize’ye tayin olmasının ardından yerine ise İstanbul Çatalca Orman İşletme Şefliği’nden görevlendirme yapılacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.