Müfettiş raporlarına göre karar verilecek

Fevzi Paşa İlkokulu bahçesinde yapılan yeni okul binasının orta okul olması için velilerin yaptığı müracaat ile ilgili olarak Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, “Müfettiş raporlarına göre karar vereceğiz” dedi

Müfettiş raporlarına göre karar verilecek
07 Ağustos 2014 Perşembe 07:28

Geçtiğimiz ay içerisinde Fevzi Paşalı velilerin Çerkezköy Kaymakamlığı aracılığı ile talep ettikleri yeni okul binasının orta okul olmasına yönelik henüz karar verilmedi. Ancak okullar açılmadan önce karar verileceği bildirildi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, “Yeni okul binasıyla ilgili kararı müfettiş raporlarına göre vereceğiz” dedi.
VELİLER ORTAOKUL İSTEMİŞTİ
Daha önce deprem riski nedeniyle yıkılan Fevzi Paşa İlkokulu’nun C Bloğu yerine yapımına geçen yıl başlanan yeni okul binası tamamlanmak üzere. Yeni bina yapılmadan önce Fevzi Paşa Mahallesi’nde oturan veliler çocuklarının orta okulu başka mahallelerde okumak zorunda kaldığını öne sürerek, yapılan bu yeni binanın orta okul olması talebiyle Çerkezköy Kaymakamlığı’na müracaat etmişti.
Veliler 800 imzalı dilekçe ile yeni okul binasının orta okul olmasını istemişti. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ise bölgedeki mevcut binanın orta okul, yeni yapılacak binanın ise ilk okul olabileceği yönünde raporu bulunduğu belirtildi. Geçen ay veliler tarafından yapılan müracaat Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce incelemeye alındığı öğrenildi.
MÜFETTİŞ RAPORUNA GÖRE KARAR VERECEĞİZ
Velilerin müracaatını incelettiklerini belirten Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, “İnceletiyoruz. Elbette her veli çocuğunun evine yakın bir okulda okumasını ister. Bu talepler olabilir. Ancak, bildiğimiz kadarıyla 700 metre yakında bir orta okul var. Bu talep karşılığında henüz karar vermiş değiliz. Şu anda müfettiş incelemesinde. Bize ulaşmış bir rapor yok. Kararımızı müfettiş raporlarına göre vereceğiz” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.