Müftü Tuna Kuran Kurslarını ziyaret etti

Çerkezköy İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen yaz kuran kursu eğitimleri devam ediyor. Kursa gelen öğrencilerle buluşan İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, bir süre öğrencilerle sohbet ettikten sonra kurs hocaları ile istişarede bulundu

Müftü Tuna Kuran Kurslarını ziyaret etti
28 Haziran 2015 Pazar 19:25

 İMAM HATİPLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna önceki gün Fevzipaşa Camiinde devam eden Yaz Kuran Kursunu ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Müftü Yusuf Tuna, kuran kursu öğreticilerinden de bilgiler aldı. Müftü Tuna kuran kurslarında toplam 70 hocanın görev aldığını ifade ederek, .26 Camii ve 14 kuran kursunda hizmet eden tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın dinini öğrenmesinde büyük emekleri var. Ayrıca eğitim verdiğimiz camilerimizin İmam Hatiplerine de teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇOCUKLARI KURAN KURSUNA GÖNDERSİNLER

 

Tuna konuşmasının sonunda ise, “Onlarda en az hocalarımız gibi tüm öğrencilerle yakından ilgileniyorlar. Kuran kursu dönemince tüm öğrencilere namaz duaları, kuranı kerim ve kişisel gelişimlerini sağlayacak eğitimler veriyoruz. Bir kez daha aileleri yaz döneminde çocuklarını kuran kurslarına göndermesini istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

KURAN KURSLARINI ZİYARET ETTİ

 

Fevzipaşa camiinde devam eden kuran kursunu ziyaret eden Müftü Tuna daha sonra Veliköy’de devam eden kuran kurslarını ziyaret etti.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.