Müftülüğe 5 personel geliyor

İlçe Müftüğülüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 5 yeni personel, sözleşmeli olarak Pazartesi günü göreve başlayacak.

Müftülüğe 5 personel geliyor
08 Eylül 2007 Cumartesi 08:35

Gelen sözleşmeli personelleri yeni yapılan camilere atandıklarını belirten Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, "İlçemize 5 adet sözleşmeli personel ataması yapıldı. Kütahya'dan gelen Muhemmet Talha Emlak Konutları'ndaki Camii'nde, Yozgat Çekerek'ten gelen Mustafa Aksoy Kapaklı Fatih Camii'nde, Adem Karat Veliköy Kebir Camii'nde, İpsala'dan gelen İslam Özçiftçi Kapaklı Şehitler Camii'ne ve Edirne'den gelen Harun Kezer ise Merkez Fatih Camii'nde göreve başlayacak. Pazartesi günü göreve başlayacak personellerin yanı sıra önümüzdeki günlerde 3 tane daha personel gelecek.

Gelecek olan 3 persanelden bir tanesi İsmet Paşa Mahallesi'nde bulunan Camii'de, bir tanesi Mevlana Camii'nde ve bir tanesi de Yeşil Camii'nde göreve başlayacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.