MÜFTÜLÜK İSTİŞARE KURULU'NDAN İFTAR YEMEĞİ

Çerkezköy Müftülüğü İlçe İstişare Kurulu iftar verdi. Çınar Resturant'daki iftara İstişare Kurulu üyeleri ve Kaymakam Metin Kubilay katıldı. Müftü Yusuf Tuna, İstişare Kurulu'nun bu ramazan ikinci iftarını ise 'Yaşlılar'a yönelik vereceğini duyurdu

MÜFTÜLÜK İSTİŞARE KURULU'NDAN İFTAR YEMEĞİ
12 Temmuz 2014 Cumartesi 07:27

Çerkezköy Müftülüğü'nün geçen yıl sonuna doğru oluşturduğu İlçe İstişare Kurulu iftar verdi. Sıcak bir atmosferde geçen iftarda Müftü Yusuf Tuna, İstişare Kurulu'nun bu ramazanda ikinci iftarını 'Yaşlılar'a vereceğini duyurdu.
İSTİŞARE KURULU ÜYELERİ BİRLİKTE İFTAR ETTİ
Çerkezköy Müftülüğü İlçe İstişare Kurulu Üyeleri Çınar Resturant'da verilen iftarda buluştu. Kurul üyelerinin katıldığı iftara Kaymakam Metin Kubilay eşi Fusün Kubilay ile birlikte katıldı. Protokolde Kaymakam Metin Kubilay'ın yanı sıra Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Optimed Hastanesi Koordinatörü Opr. Dr. Ayhan Arslan, , İmam Hatip Derneği Başkanı Sait Yazı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin yer aldı. İftarda Fusün Kubilay, İstişare Kurulu'nun kadın üyeleriyle birlikte aynı masayı paylaştı. 
İLK VE SON MÜFTÜ BİR ARADA
İftar öncesi Çınar Resturant'a gelen Kaymakam Metin Kubilay, tüm İstişare Kurulu Üyeleri ile tek tek tokalaşarak selamlaştı. Kaymakam Metin Kubilay, Emekli Müftü Musa Doğruer’inde bulunduğu iftarda, "İlk müftümüz ile son müftümüz bir arada" dedi. Çerkezköy'ün ilk ilçe Müftüsü Musa Doğruer 1958 ile 1978 yılları arasında 20 yıl boyunca Çerkezköy'de Müftülük yaptığını belirterek, Kaymakam Metin Kubilay ile tanıştı. Doğruer, Çerkezköy'ün ardından 10 yıl  da Edirne Meriç Müftülüğü yaptıktan sonra emekli olduğunu belirtti. İftar öncesi İstişare Kurulu üyelerinin birbirleriyle yaptıkları görüşmelerin ardından okunan ezan ile oruçlar açıldı.
YAŞLILARA İFTAR VERECEĞİZ
İstişare Kurulu olarak üyeleri ile iftarda biraraya geldiklerini hatırlatan Müftü Yusuf Tuna, Ramazan ayı içerisinde İlçe İstişare Kurulu olarak bir kez daha iftar vereceklerini kaydetti. Tuna, "Önümüzdeki hafta perşembe günü İlçe İstişare Kurulu olarak yaşlılarımıza iftar vereceğiz. Yaşlılarımızla İstişare Kurulu üyelerimizi biraraya getireceğiz inşallah"dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.