Muhsin Yazıcıoğlu Parkı revize ediliyor

Gazi Osman Paşa Mahallesi 635 Ada yanında bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda revizyon çalışmaları başladı

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı revize ediliyor
24 Nisan 2017 Pazartesi 09:57

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kent genelinde gerçekleştirilen park alanlarının revizyon çalışmalarına Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ile devam edildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Halkımıza ait olan park alanlarını, halkımızın kullanımına sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
3 BİN 500 METREKARELİK PARK ALANINDA ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif noktalarında bulunan park alanlarındaki revizyon çalışmalarını sürdürüyor. Gazi Osman Paşa Mahallesi 635 Ada yanında bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda da revizyon çalışmalarına başlandığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik park alanında çalışmalara başladı. Öncelikle park alanımızın içindeki atıl durumda olan yapılar temizlendi ve yeni park alanı oluşturuluyor. Çalışmaların Haziran ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.” diye konuştu.
YENİ NESİL OYUN GRUPLARI OLACAK
Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içerisinde 216 metrelik koşu yolu oluşturulacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Parkımızda 655 metrekarelik çocuk oyun alanı yapacağız. Oyun alanımızda 11 metre uzunluğunda ve 1 metre yüksekliğinde çocuklara özel teleferik bulunacak. Yeni nesil oyun gruplarının yer alacağı oyun alanımızda çocuklarımız gönüllerince eğlenerek güzel vakit geçirebilecek. Park alanımızda ayrıca oturma alanları, pergoleler ve 60 metrekare de fitness alanı oluşturulacak. Beton parke taş kaplamalı yürüyüş yollarının da yapılacağı park alanımızda çimlendirme, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. Otomatik sulama sistemi ile bakımı yapılacak olan park alanımız içinde yaklaşık bin 600 metrekarelik yeşil alan oluşturulacak.” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.