Muhsin Yazıcıoğlu Parkı tamamlanmak üzere

Çerkezköy’ün muhtelif noktalarında bulunan park alanlarındaki revizyon çalışmaları devam ederken; Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’ndaki çalışmalarda ise sona gelindi

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı tamamlanmak üzere
25 Ağustos 2017 Cuma 14:02

AYDINLATMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde 635 ada yanında bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda revizyon çalışmalarını sürdürüyor. Mayıs ayı başında başlayan çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik park alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilk olarak park alanımızın içindeki atıl durumda olan yapıları temizledik. Akabinde yürüyüş yollarının yapımına başladık ve sert zemin çalışmalarını tamamladık” diye konuştu. Başkanı Akay, parkın aydınlatma çalışmalarının da tamamlandığını sözlerine ekledi.
655 METREKARELİK ÇOCUK OYUN ALANI OLUŞTURULACAK
Çocuk oyun alanı ve oturma duvarının betonunun atıldığını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Parkımızda pergolaların yapımı tamamlandı. Kafeterya alanının da betonu atıldı. Daha sonra 216 metrelik koşu yolunun malzemesi serildi. En kısa zamanda da parkımız içinde bulunacak olan kafeteryanın yapımına başlanacak. Parkımızda 655 metrekarelik çocuk oyun alanı oluşturulacak. Çocuklarımız burada gönüllerince eğlenerek güzel vakit geçirebilecek. Park alanımızın bakımı otomatik sulama sistemi ile yapılacak” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.