Muhtar Sevinç’ten Milli Eğitim Şube Müdürü’ne ziyaret

Küçükyoncalı Mahalle Muhtarı Ekrem Sevinç Saray Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan Nurettin Akkoç’a hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

Muhtar Sevinç’ten Milli Eğitim Şube Müdürü’ne ziyaret
11 Ağustos 2014 Pazartesi 07:16

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAKTIR
Nurettin Akkoç’un Saray’a atanmasından büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Sevinç, “Müdürümüz yakından tanıdığımız, sevdiğimiz, saydığımız bir idarecidir. Bugüne kadar çalıştığı yerlerde başarılı işlere imza atan müdürümüz, bundan sonrada ilçemizde başarılı çalışmalara imza atacaktır. Yeni görevinin kendisine, ailesine, eğitim camiasına ve Saray’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Müdürü Nurettin Akkoç, "Küçükyoncalı Mahallemizin Muhtarı Ekrem Sevinç’e nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kırklareli'nde  10 yılımı tamamlayınca rotasyon uygulaması ile yer değiştirmem gerekince bana en yakın olan ve benim için ayrı bir öneme sahip olan Saray'ı seçtim. Saray benim için önemli çünkü eşim Saray Küçükyoncalılı. Ben de Saraylı sayılırım. Okullarımıza ve kurumlarımıza gerekli desteği vereceğimden ve onlar için var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.