Muhtarlar Kıbrıs'ta seminere katıldı

Bilişim Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği (BEKAD) tarafından 6-10 Ekim tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen 2972 Sayılı Mahalle İdareler İle Mahalle Muhtarlar ve İhtiyat Heyetleri Seçimi Hakkında Kanun ve 4541 Sayılı Şehir Kasaba ve Köylerde Mahalle Muhtar ve İhtiyat Heyetleri Teşkiline Dair Kanun ile Programda Belirtilen Münferit Konular Hakkındaki Seminere Çerkezköy'de görev yapan 10 mahalle muhtarı katıldı

Muhtarlar Kıbrıs'ta seminere katıldı
12 Ekim 2016 Çarşamba 16:49

GEZME FIRSATI BULDULAR

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Emlak ve İstimlak Müdürü Nevzat Kumru, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Çetin, Ayhan Çitil ve Serdar Ürkmez ile Belediye personeli, basın mensupları ve Çerkezköy’de görev yapan 10 mahalle muhtarının katıldığı seminer de muhtarların Girne’de bulunan Mavi Köşk, Girne Kalesi, Batık Gemi Müzesi, St. Hilarion Kalesi, Beylerbeyi ve Bellapais Manastırı, Makarios’un Sarayı, Çıkarma Plajı, Karaoğlanoğlu Şehitliği, Barış ve Özgürlük Müzesi, Barbarlık Müzesi’ni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın kabrini, Vatan Şairi Namık Kemal’ın Gazi Magosa’da esaret yıllarını geçirdiği Namık Kemal Zindanı’nı, hayalet şehir Kapalı Maraş’ı, Gazi Magosa Kalesi ve surlarını gezme fırsatı buldular.

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli ve Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak katıldığı seminer sonrası açıklama yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün, “Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Belediye Meclis Üyelerimize bizleri bu seminere gönderdikleri için çok teşekkür ediyorum. Oldukça faydalı, yararlı ve bilgilendirici bir seminer oldu.

ATA YADİGARI TOPRAKLARI ZİYARET ETTİK

Ayrıca Kıbrıs’ta şehitlikleri, Kıbrıs Barış Harekatı’nın yapıldığı tarihi alanları, Girne’yi, Lefkoşa’yı, Gazi Magosa’yı görme, gezme ve tanıma fırsatı bulduk. Ata yadigarı toprakları ziyaret ettik. Şahsım ve tüm mahalle muhtarları arkadaşlarım adına bizi bu organizasyona gönderen Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerine, organizasyonda emeği geçen Belediye personeline ve BEKAD’a bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇİÇEK ER - 8 yıl önce
ne semineri acaba merak ettim