Muhtarlardan Başkan Akay’a teşekkür ziyareti

Çerkezköy Mahalle Muhtarları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. 6-10 Ekim tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen seminere katılan muhtarlar, bu seminere katılmalarına öncülük ettiği için Başkan Akay’a teşekkürlerini iletti

Muhtarlardan Başkan Akay’a teşekkür ziyareti
18 Ekim 2016 Salı 11:26

KIBRIS’TA SEMİNERE KATILDILAR
6-10 Ekim tarihleri arasında Bilişim Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği (BEKAD) tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen 2972 Sayılı Mahalle İdareler İle Mahalle Muhtarlar ve İhtiyat Heyetleri Seçimi Hakkında Kanun ve 4541 Sayılı Şehir Kasaba ve Köylerde Mahalle Muhtar ve İhtiyat Heyetleri Teşkiline Dair Kanun ile Programda Belirtilen Münferit Konular Hakkındaki Seminere katılan mahalle muhtarları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Beş gün boyunca süren 10 Mahalle Muhtarı ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı seminer için katkılarından dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden muhtarlar “Seminerin yanı sıra Ata yadigarı toprakları ziyaret ettik. Ayrıca Kıbrıs’ta şehitlikleri, Kıbrıs Barış Harekatı’nın yapıldığı tarihi alanları, Girne’yi, Lefkoşa’yı, Gazi Magosa’yı görme, gezme ve tanıma fırsatı bulduk. Bizleri bu organizasyona gönderen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Meclis Üyelerimize, organizasyonda emeği geçen Belediye personeline ve BEKAD’a teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” açıklamasında bulundular.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bu tür gezilerin oldukça faydalı ve yararlı olduğunu belirterek Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman muhtarların yanında olduklarını ifade etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.