Muhtarlık binaları onarımı devam ediyor

Büyükşehir Yasası kapsamında Belde statüsünden Mahalle statüsüne dönüşerek Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç Mahallesinde mevcut ve yeni oluşturulan Muhtarlık Binalarında Kapaklı Belediyesi tarafından bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Muhtarlık binaları onarımı devam ediyor
30 Mart 2015 Pazartesi 08:59

 MAHALLE 4'E BÖLÜNDÜ

Kapaklıda Ziraat Odası kurulabilmesi için mahalle sayısının 11’den 14’e artırılmasına yönelik karar alan Kapaklı Belediye Meclisi tarafından Karaağaç Mahallesi 4’e bölünerek Kazım Karabekir Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi kuruldu.

MUHTARLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Karaağaç Mahallemizde mevcut muhtarlık binaları ve yeni kurulan mahallelerimizin muhtarlık binalarımızda bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlık binalarımızın ve göreve başlayan yeni mahallelerimizin muhtarlarına görevlerinde başarılar ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.