Münazarada ilçe şampiyonu oldular

Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi münazara takımı, Hacı Fahri Zümbül Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen finalde birinci oldu

Münazarada  ilçe şampiyonu oldular
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Şubat 2022 Pazar 16:18

Yarışmada “Yapay Zeka Çalışmaları Devam Etmelidir” tezini savunan Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi 81 puan alırken, “Yapay Zeka Çalışmaları Devam Etmemelidir” antitezini savunan Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi 89 puan alarak ilçe şampiyonu oldu.

Ayşe Nur Bozkurt, Volkan Deniz ve Bora Aslan’dan oluşan Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi münazara takımı öğrencileri, sonuçlar açıklanınca sevinçlerini, kendilerini çalıştıran edebiyat öğretmenleri Eda Turhan ve Hacer Gençdal ile paylaştı.

Yarışmaya Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürleri Arif Zenginal ve Hasan Volkan Aksoy ile birlikte okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Yarışma sonunda katılımcılar, başarılı öğrencileri tebrik ettiler. Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tekirdağ’da yapılacak finallerde Çerkezköy’ü temsil edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.