Murat Koçak’ı salondan çıkardılar

Hafta sonu gerçekleşen Beşiktaş Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Fikret Orman yeniden Beşiktaş Kulübü Başkanı seçilirken, gergin geçen kongrede Beşiktaşlı olmayan kongre üyeleri de salondan kovuldu. Beşiktaşlı olmadığı gerekçesiyle salondan kovulan kongre üyeleri arasında Çerkezköy kamuoyunun yakından tanıdığı Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da vardı

Murat Koçak’ı salondan çıkardılar
14 Mayıs 2019 Salı 09:48

Hafta sonu gergin bir ortamda gerçekleşen Beşiktaş Kulübü olağan genel kurulunda beşiktaşlı olmadığı gerekçesiyle bazı kongre üyeleri salondan çıkarıldı.

POLİS EŞLİĞİNDE ÇIKARTILDILAR
Kameralara yansıyan görüntülerde Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve beraberindeki bazı kişiler, Beşiktaşlı olmadıkları gerekçesiyle salondan çıkartıldılar. Polis eşliğinde salondan çıkartılan Murat Koçak ve beraberindekileri salondaki kongre üyelerinin yuhalayarak protesto ettikleri görüldü.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.