Murat Ogan: Ücretli otopark trafiği rahatlattı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Gazetemizi ziyaret etti. Tüm gazeteci ve basın emekçilerinin Basın Bayramı’nı kutlayan Ogan, Çerkezköy’de yaklaşık 1 aydır yürürlükte olan ücretsiz otopark sistemini de değerlendirdi

Murat Ogan: Ücretli otopark trafiği rahatlattı
27 Temmuz 2015 Pazartesi 08:46

 OGAN, BASIN BAYRAMINI KUTLADI

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Bülent Dinç’le birlikte Gazetemizi ziyaret eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladı.

TAKDİRİ HAK EDİYORLAR

Gazeteci ve basın emekçilerinin karşılaştıkları zorlukların farkında olduğunu ve görevini hakkıyla yapan basın emekçilerinin yaptıkları çalışmaların takdiri fazlasıyla hak ettiğini belirten Murat Ogan, yaptıkları çalışmalardan dolayı gazeteci ve basın emekçilerine teşekkür etti.

ESNAF SİSTEMDEN ŞİKAYETÇİ

Kutlamaların ardından Çerkezköy gündemleri hakkında yaptığımız sohbet esnasında yaklaşık 1 aydır yürürlükte olan ücretli otopark sistemini değerlendiren Ogan, “Yürürlüğe giren ücretli otopark sistemi trafikte büyük bir rahatlamaya sebep oldu. Sistem esnafları sıkıntıya sokmuş gibi görünüyor. Cadde üzerinde ticaret yapan esnaflar araçlarını dükkanlarının önüne ücretsiz park edemedikleri için serzenişte bulunuyorlar. Sisteme alışamamış vatandaşlar da var. Otopark yetkilileriyle tartışıyorlar. Biz otopark yetkililerine herhangi sıkıntılı bir durumda bizimle irtibata geçmelerini söyledik. Bu ücretli otopark sistemine vatandaşlar alışana kadar ufak tefek pürüzler yaşanacak gibi görünüyor.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.